Adj örökbe egy hangszert!


A Tálos Edit Alapítvány szívesen veszi, ha valaki régi, használaton kívüli hangszert ajánl föl hátrányos helyzetű gyerekek zenei oktatásának elősegítéséhez.

Az „Adj örökbe egy hangszert!” kezdeményezés egy fehérvári család felajánlása után indult el. Ők alapítványunk kuratóriumi elnökének, a Hermann László Zeneiskola és AMI tanárának, Bergerné Szőnyi Annának adtak át egy hegedűt, amelyet az alapítvány rendbe hozatott, s ma már használják is. Azóta több hangszer is érkezett, de továbbra is szívesen fogadjuk a felajánlásokat.

Érdeklődni lehet Bergerné Szőnyi Annánál a 06/20/485-30-35-ös telefonszámon.Kapcsolódó cikkek a következő címkéhez: Adj örökbe Egy Hangszert (1)

Adj örökbe egy hangszert! Felajánlásokat vár a Tálos Edit Alapítvány

2019-01-23
A Tálos Edit Alapítvány keres és gyűjt, olyan régi, használaton kívüli, padláson porosodó, esetleg sérült, rossz állapotú gitárokat, vonós, fa- és rézfúvós hangszereket, amelyeket a lehetőségekhez mérten felújítana, majd ezt követően hátrányos helyzetű gyermekek zenei oktatásának elősegítésére osztana ki. Bármilyen felajánlást szeretettel fogadnak!


Támogatóink

A Cookie-król - Azért használunk cookie-kat, hogy javíthassuk a böngészési élményt és a weboldalt.
További információért kattintson ide!